Rijnlands Intervisie Platform

 

 

Schermafbeelding 2014-05-02 om 19.49.08

De afgelopen jaren zien we de belangstelling voor het Rijnlandsgedachtegoed erg toenemen. Steeds meer organisaties geloven in dit gedachtegoed. Ook zijn steeds meer organisatieprofessionals actief geworden binnen een netwerk het Rijnlandsgedachtegoed als de meest geëigende weg naar de toekomst zien.

Rijnlands Intervisie Platform

Het platform heeft als doel verschillende mensen bijeen te brengen die in de praktijk al bezig zijn met een Rijnlandse bedrijfsvoering. Hetzij als adviseur, hetzij als leidinggevende of professional binnen Rijnlands georiënteerde organisaties.

De afgelopen jaren is er veel gesproken en geschreven over de manier waarop Rijnlanders tegen het organiseren van een organisatie aankijken. Daarnaast hebben de vele netwerkbijeenkomsten veel vakmensen bijeen gekregen. Maar een mogelijkheid waar je met je eigen casus in gesprek kunt gaan met gelijkgestemden, was er tot voor kort nog niet. Daar is nu verandering in gekomen. Binnen het Rijnlands Intervisie Platform komen groepen mensen periodiek bijeen om elkaar te ontmoeten, over de inhoud van hun eigen praktijk te spreken en daarop te reflecteren.

Uitnodiging startbijeenkomst

Op 22 mei aanstaande is de eerste startbijeenkomst.

Op deze dag presenteren we de plannen van het Rijnlands Intervisie Platform. Bovendien maken we meteen een begin met het vormen van intervisiegroepen. Indien u daarbij aanwezig wilt zijn kunt zijn, dan kunt u zich aanmelden via intervisie@questionmarks.nl

Datum:  Donderdag 22 mei om 16:00 uur

Locatie: Kantoor Questionmarks|Verantwoord Ondernemen, Gele Rijdersplein 11-2, 6813 EB  Arnhem

Brochure Rijnlands Intervisie Platform-uitn

Klik links om de uitnodiging te lezen en te printen.

Inschrijven Rijnlands Intervisie Platform

* indicates required