Questionmarks; coaching en persoonlijke leiderschapsontwikkeling van individuen binnen organisaties!

Questionmarks; coaching en persoonlijke leiderschapsontwikkeling van individuen binnen organisaties!

Vanaf januari 2022 gaat er wat veranderen rondom de dienstverlening van Questionmarks. Vanaf dat moment richt Questionmarks zich alleen nog op het exclusief begeleiden en coachen van individuen. Je kunt dus onverminderd bij Questionmarks terecht voor:

  • (Executieve) Coaching
  • Persoonlijke Leiderschapsontwikkeling
  • Teamcoaching
  • Assessments (Symfoia en DISC)
  • Loopbaanbegeleiding (in het kader van diverse regelingen)

Maar van de andere vormen van dienstverlening neemt Questionmarks na bijna 17,5 jaar ‘Vraag het Mark‘ afscheid. Inmiddels is veel van deze dienstverlening uitgegroeid veel grotere ambities die mede geïnspireerd zijn op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties voor het jaar 2030.

Daarom heeft Questionmarks er sinds enige tijd een heuse zusterorganisatie bij gekregen met een naam die duidelijk refereert aan hun gezamenlijke band en de grotere ambitie. ‘Mark goes Global Goals’ en daarmee is Globalmarks bv is geboren!

Globalmarks bv heeft meerdere activiteiten, waarbij veruit de belangrijkste activiteit de participatie in het management van Zinnige Zaken is. Samen met mijn collega’s Eiso Frederiks en Pascal Bouwman geef ik leiding aan deze mooie en snelgroeiende organisatie die organisaties helpt duurzaamheid begrijpbaar te maken voor iedereen!

  • Tags: :