Organisatieontwikkeling

Hoe gaat het met uw organisatie? Gaan de zaken zoals u hoopt?

Wat goed! Niet iedere ondernemer kan dit zeggen namelijk. Maar ook als het vandaag goed gaat, zult u vast regelmatig nadenken over de dag van morgen. Hoe ziet uw toekomst eruit? Verandert uw markt regelmatig door het huidige economische klimaat? Worden de processen steeds complexer, bijvoorbeeld door de technische mogelijkheden en daardoor snelheid waarmee u moet handelen? Hoe weet u waar u over 5 jaar moet staan met uw organisatie?

Het lijkt logisch dat u daar regelmatig over nadenkt en toch er zijn vele organisaties die iets te lang in oude patronen blijven hangen. Zelfs wanneer eigenlijk al een tijdje bekend is dat deze oude gebruiken niet meer bij zullen dragen aan de winstgevendheid. En in sommige gevallen kan het zelfs leiden tot een bedreiging van het voortbestaan van uw organisatie.

Questionmarks|Verantwoord Ondernemen heeft zich gespecialiseerd in de vraag ‘What’s Next?”  Wat heeft uw organisatie nodig om de komende tijd dezelfde, of liever nog, een betere positie op de markt te hebben. En hoe komt u daar?

De vragen die daarbij van belang zijn worden door Questionmarks, samen met u en uw werknemers, onderzocht en beantwoord. De deelname van ‘de werkvloer’ is voor Questionmarks van groot belang. Waarom dit zo is, dat komen wij u graag persoonlijk toelichten.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.