Duurzame Inzetbaarheid van Personeel? Er is misschien subsidie mogelijk!

Duurzame Inzetbaarheid van Personeel? Er is misschien subsidie mogelijk!

Heeft u al een tijdje een idee? Of heeft u al een concreet plan gericht op Duurzame Inzetbaarheid van Personeel?* Mogelijk is een ESF-subsidie dan iets voor u!

Ook dit jaar is het voor  bedrijven en instellingen weer mogelijk subsidie aan te vragen voor projecten gericht op duurzame inzetbaarheid van personeel. Er geldt een maximum aan €12.500,- per project, waarbij vooral het inwinnen van externe advies of begeleiding rondom Duurzame Inzetbaarheid met name te subsidiëren is.

Wees er wel snel bij! Er is een budget van 15 miljoen euro beschikbaar en deze wordt toegekend op volgorde van (een compleet zijnde) inschrijving.

De periode dat de aanvraag online moet worden ingediend, loopt van 25 juni 2018, 09.00 uur, tot en met 29 juni 2018, 17.00 uur. Buiten deze periode kan geen aanvraag worden ingediend.

In de praktijk betekent dit dat alle stukken die nodig zijn voor de aanvraag vóór 25 juni helemaal klaar moeten zijn. Alleen zo bent u er zeker van als een van de eerste de online procedure te kunnen starten.

Questionmarks heeft al  jaren ervaring met diverse projecten in de Duurzame Inzetbaarheid. Bij velen daarvan werd al eerder gebruik gemaakt van deze ESF subsidie.

Questionmarks zal u dus graag bij het gehele traject ondersteunen. Neem daarvoor zo spoedig mogelijk contact met ons op, om alle mogelijkheden te bespreken.

Maar wij ondersteunen ook bij alleen de subsidieaanvraag. We wijzen u er dan wel op dat er altijd een externe partij betrokken moet zijn, anders is subsidiëring helaas niet mogelijk.

Voor meer informatie en de begeleiding bij uw aanvraag, neem gerust contact op met Mark Veldpape MCM  

Voor meer algemene informatie over de regeling kijkt u op de site van Uitvoering van beleid, het voormalig Agentschap SZW.

 

*) Let op! Het project mag nog niet zijn begonnen en mag ook écht pas starten na de toekenning van de subsidie. Bovendien is er een maximale looptijd van 12 maanden voor het project waarvoor de subsidie wordt aangevraagd.

  • Tags: :