Zakelijke coaching

Voor ZZP-ers, werknemers en organisatie (zakelijk):

ZZP-ers en cliënten met vragen binnen hun ondernemerschap, zijn van harte welkom bij Questionmarks. Wij begeleiden veel ondernemers en leidinggevenden bij het geven van sturing aan processen binnen hun werk, aan medewerkers, maar bovenal aan zichzelf.

Coaches binnen Questionmarks zijn, naast hun werk als coach, allemaal ook zelf nog steeds actief in leidinggevende posities binnen hun eigen bedrijven of in loondienst bij grote organisaties.

Binnen Questionmarks vinden we het belangrijk om naar organisaties te bekijken vanuit meervoudige waarde creatie. Trajecten rondom advies of begeleiding waarbij alleen de financiële waarde van belang is, zijn inmiddels onvoldoende interessant en zijn wij niet meer als ons werk. Onderwerpen als innovatie, duurzaamheid, inclusiviteit, vitaliteit en de menselijke maat, zijn daarentegen juist wel weer heel passend.

Naast de individuele coaching, werken wij ook veel met groepen mensen en complete organisaties. Zeker bij vraagstukken waar zelfsturing of zelforganisatie een rol spelen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden binnen uw organisatie te bespreken. Bijvoorbeeld over:

Bekijk ook eens onze reviews op de website www.coachingvoormij.nl