Aandacht voor het goede geeft uw bedrijf een voorsprong!

Aandacht voor het goede geeft uw bedrijf een voorsprong!

Questionmarks omarmt de initiatieven die worden genomen in het kader van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Na het harde werk aan de millenniumdoelen zo rond de eeuwwisseling, was er grote behoefte aan een volgende mijlpaal. Daarom zijn de Verenigde Naties in juni 2012 in Rio de Janeiro bij elkaar gekomen om een nieuwe verwachting naar de toekomst samen te stellen.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zijn er 17  Sustainable Development Goals vastgesteld die we met z’n allen in de wereld per 2030 willen hebben bereikt.

Missiestatement Questionmarks

Questionmarks richt zich op het begeleiden van organisatie-ontwikkelingstrajecten waarbij organisaties een volgende stap maken in het ontwikkeling. Deze vooruitgang kan alleen met een nog hoger doel dan het welslagen van de organisatie voor ogen. Vele van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen blijken voor de organisaties die wij begeleiden dit hoger doel zijn.

De Belofte van Questionmarks: daar waar de mogelijkheden liggen en in de ontwikkelingen binnen de organisatie tevens een stap richting het bereiken van een of meerdere van deze 17 doelen kan worden bereikt, zal Questionmarks zich volledig inspannen om hieraan een bijdrage te leveren.

Hetzelfde vraagt Questionmarks ook van haar partners en opdrachtgevers.

 

Korte, snelle slagen richting goede keuzes door een goede dialoog

Het bijzonder dat de dienstverlening van Questionmarks direct in een andere context komen wanneer kort de bovenstaande belofte wordt gedeeld in netwerkgesprekken. Door de dialoog over de hogere doelen in de gesprekken binnen organisaties, ontstaat er ook een nieuwe dynamiek rondom de vraagstukken de eigen organisatiecontext. Het is opvallend hoeveel energie er hierbij los komt.

  • Tags: :